Franšíza TAB opět boduje

Franšíza TAB opět boduje

Franšíza TAB zaznamenala v Česku další úspěch. Ve čtvrtek 23. června převzali Šimon Mastný, řídící partner franšízového konceptu TAB, a středočeský franšízant TAB Karel Kotrba na půdě Amerického centra v Praze Cenu poroty pro Úspěšný zahraniční franchisový koncept v rámci 7. ročníku soutěže Franchisa roku. TAB tak obhájil loňský zisk tohoto ocenění v silné konkurenci.

„Na tuzemském franšízovém trhu působí řada skvělých konceptů ze zahraničí. Zisk tohoto ocenění a jeho následná obhajoba v letošním roce tak pro celou naši síť znamená opravdu mnoho. Je to nejen ocenění práce naší, ale i našich franšízantů. Vnímáme to jako důkaz toho, že v momentě, kdy se vám podaří do Česka přinést zajímavou značku a přizpůsobit ji našemu trhu, samozřejmě s respektováním všech nezbytných pravidel, je to vidět na výsledcích celé sítě,“ říká Šimon Mastný.

O tom, že franšíze TAB se v tuzemsku daří, svědčí i fakt, že stabilně patří mezi oceňované koncepty. V soutěži Franchisa roku se nám totiž podařilo uspět již několikrát. Kromě dvou cen pro Úspěšný zahraniční franchisový koncept, obsadil TAB v roce 2018 třetí místo v kategorii Skokan roku 2017, a to za rozjezd spolupráce s pěti novými franšízovými partnery. O rok později pak převzalo vedení franšízové sítě cenu za 2. místo v kategorii Franchisor roku za rok 2018.  

Dlouhodobým cílem TAB Board je poskytovat podporu profesionálně řízených podnikatelských boardů ve všech regionech Česka a Slovenska. Proto nabízíme možnost zapojit se do našeho konceptu dalším franšízovým partnerům, kteří budou ve svých oblastech organizovat a řídit zasedání boardů a poskytovat individuální koučink svým členům.  

A kdo vlastně jsou franšízanti TAB? Odkud přichází?

  • Většinou se jedná o zkušené konzultanty, školitele, business kouče, nebo senior manažery.
  • Často jsou to lidé s praktickou zkušeností ve vyšším či středním managementu anebo podnikali v oblasti konzultací a školení

„Majitel franšízy TAB nemusí být odborníkem na všechna témata, které se na TABu probírají, ale měl by mít za sebou dostatečné profesní i životní zkušenosti, které zúročí ve prospěch TABu, resp. jeho členů,“ doplňuje Šimon Mastný.

Poznáváte se a rádi byste zjistili, jak se i Vy můžete stát součástí oceňované sítě TAB Board? Přečtěte si více informací o tomto úspěšném konceptu.

Franchisa roku

Hlavním cílem soutěže Franchisa roku je popularizace franšízového způsobu podnikání. Soutěž chce cíleně udělit ocenění těm konceptům, které představují kvalitu na trhu, mají dobré výsledky a dodržují pravidla Evropského kodexu etiky franchisingu. Organizátorem soutěže je nezisková profesní organizace Česká asociace franchisingu (ČAF), která na národní úrovni sdružuje poskytovatele franšízingu a jeho odborníky. Do letošního 7. ročníku se přihlásilo nebo bylo nominováno 39 konceptů. Zástupci nejlepších z nich si odnesli ocenění v 9 kategoriích.