TAB CZ po roce zase na bedně

TAB CZ po roce zase na bedně

Franšízová síť TAB Board patří ke třem nejlepším v Česku. Vyplývá to z výsledků soutěže Franchisa roku 2019 vyhlašované Českou asociací franchisingu.

Uspět jednou v prestižní soutěži je těžké. O mnoho těžší je však na takový úspěch navázat a uspět znovu. Přesně to se nám podařilo. Po loňském 3. místě v kategorii Skokan roku soutěže Franchisa roku, obsadil letos TAB Board 2. příčku v kategorii Franchisor roku. A to je bomba! Toto ocenění totiž získává franšízový koncept, který svou kvalitu prokáže nejen skvělými ekonomickými výsledky, ale i výjimečným vztahem k franšízantům, zaměstnancům a odpovědným přístupem k veřejnosti a životnímu prostředí.

„Ocenění, kterého se nám dostalo si velmi vážíme. Vnímáme ho jako potvrzení, že jsme se s TAB Board v Česku vydali tou správnou cestou, důkaz toho, že se nám daří rozvíjet nejen náš byznys, ale zejména podnikání našich klientů, členů podnikatelských boardů. Nic z toho by však nebylo možné bez spolupráce s našimi franšízanty a contract facilitátory, kteří dennodenně usilovně pracují na posouvání svých franšíz, a tím i celého konceptu TAB Board v Česku i na Slovensku,“ říká Petr Škabrada, spolumajitel master-franšízy TAB Board pro ČR a SR.

A kdo vlastně jsou naši franšízanti? Odkud do TAB Board přichází?

  • Většinou se jedná o zkušené konzultanty, školitele, business kouče, nebo senior manažery.
  • Často, jsou to lidé, kteří mají praktickou zkušenost ve vyšším či středním managementu větších či soukromých firem, nebo vedli vlastní firmu či podnikali v oblasti konzultací a školení určených pro management firem. Mají tedy dostatečný vhled do cílové skupiny TAB – vnímají potřeby majitelů středních a menších společností, kteří podnikají v rámci různých oborů a odvětví.

„Majitel franšízy TAB nemusí být odborníkem na všechna témata, které se na TABu probírají, ale měl by mít za sebou dostatečné profesní i životní zkušenosti, které bude schopen pak zúročit ve prospěch TABu, resp. jeho členů,“ doplňuje Petr Škabrada.

Poznáváte se a rádi byste zjistili, jak se i Vy můžete stát součástí sítě TAB Board? Přečtěte si více informací o tomto úspěšném konceptu.