Konference pro členy TAB CZ & SK plná inspirace

Konference pro členy TAB CZ & SK plná inspirace

Členové TAB CZ&SK

Členové The Alternative Board se na začátku září sešli na dalším tradičním společném setkání. V areálu Golf & Spa Resortu Konopiště pro ně byl jako vždy připraven zajímavý program. Čas jsme strávili vzděláváním, networkingem a také zábavou.

V rámci konference vystoupil technologický vizionář Martin Holečko, díky němuž jsme se dozvěděli nejen to, jak nám mohou moderní technologie zlepšit život, ale také to, že v blízké budoucnosti bude díky nim stovka nová šedesátka.

O své tipy ohledně motivace, neustálého posouvání se vpřed se se všemi přítomnými podělil letošní mistr světa ve vodním slalomu z Augsburgu Vít Přindiš. Prozradil mimo jiné, jaké to je bojovat s kolegy z týmu o olympijskou nominaci, jak se připravuje na závody a jak důležitá je pro něj vizualizace trati a cíle.

S velkým úspěchem se setkal workshop MUDr. Marie Skalské, zakladatelky a lektorky ProFit Institutu. Díky ní jsme se dozvěděli, jak můžeme poměrně jednoduše každý den udělat něco pro své zdraví.

Praktické informace pak přinesla panelová diskuze. Zasedli v ní samotní členové TAB Karel Drašnar, majitel společnosti BrandCloud, Jan Vorel, Executive Director IPC Cortporation a Karol Suchánek ze společnosti Shift2Cloud. Tématem panelové diskuze byla bezpečnost, správa dat a dokumentů v SMB firmě.

Foto: Přemek Mareš