TAB uspěl v soutěži Franchisa roku – už potřetí

TAB uspěl v soutěži Franchisa roku – už potřetí

Franšízový koncept TAB funguje stabilně ve světě již od roku 1990, kdy první podnikatelské boardy začaly pomáhat v rozvoji podnikatelům v USA. Jsme velmi rádi, když vidíme, že i v Česku je franšíza TAB odbornou veřejností vnímána jako stabilní koncept, který se na našem trhu úspěšně etabloval. V rámci letošního vyhlášení soutěže Franchisa roku 2020 si TAB odnesl cenu pro Úspěšný zahraniční koncept. Soutěž každoročně pořádá Česká asociace franchisingu.

„Jsme velmi rádi, že se nám i v tomto složitém a turbulentním roce 2020 dařilo růst a obsazovat další regiony. Díky tomu totiž můžeme podat pomocnou ruku a nabídnout podporu podnikatelům, kteří se ocitli v komplikované situaci. Te totiž možné, že právě teď poprvé zjistili, že i když mají zaměstnance a kolegy, jsou na své podnikání de facto sami. Právě to je totiž důvod, proč se stávají členy našich boardů,“ říká spolumajitel master-franšízové licence TAB Board pro ČR a SR Petr Škabrada s tím, že od majitelů malých a středních firem opravdu často slyší, že nemají nikoho, s kým se mohou kompetentně poradit i dostatečně podělit o své problémy a výzvy v podnikání. „A to je zejména v momentě, kdy musí činit zásadní a správná rozhodnutí a aktivně řešit vzniklé problémy. Ještě více to platí právě v době, kdy se musí vypořádat se současnou krizí, způsobenou COVID.“

Jana Škabradová a Šimon Mastný, spolumajitelé
master-franšízové licence TAB pro ČR a SR

3x a dost? Ne, jedeme dál

Je to již potřetí v řadě, co TAB slavnostní vyhlášení opouštěl s oceněním v kapse. Po 3. místě v kategorii Skokan roku soutěže Franchisa roku 2018, obsadil loni TAB 2. příčku v kategorii Franchisor roku. Toto ocenění získává franšízový koncept, který svou kvalitu prokáže nejen skvělými ekonomickými výsledky, ale i výjimečným vztahem k franšízantům, zaměstnancům a odpovědným přístupem k veřejnosti a životnímu prostředí.

Podnikat s TAB a pomáhat v rozvoji majitelům malých a středních firem můžete i Vy. Přemýšlíte o tom? Neváhejte a kontaktujte nás, rádi se s vámi sejdeme!