TAB posiluje ve Středních Čechách

TAB posiluje ve Středních Čechách

Novou tváří mezi franšízanty TAB je Marcel Mráz. V rámci svého regionu Střední Čechy – Východ bude podporovat a pomáhat majitelům malých a středních firem v jejich rozvoji. Ve své práci jako facilitátora a kouče chce zúročit své 30leté podnikatelské zkušenosti.

Zeptali jsme se ho, mimo jiné, s čím do spolupráce s TAB nový franšízant jde.

Co jste dělal před tím, než jste se stal franšízantem konceptu TAB ?

Než jsem se stal franšízantem konceptu TAB Board, byl jsem 20 let jednatelem společnosti, která se zaobírala maloobchodní činností.

Kde jste se s konceptem setkal poprvé?

Bylo to zhruba před 6 lety, a to díky setkání s Šimonem Mastným, který navštívil moji firmu s nabídkou spolupráce.

Co Vás ke spolupráci s TAB přimělo?

Koncept TAB Board mě oslovil tím, že se nejedná o teoretické zkušenosti, ale o praktické zkušenosti podnikatelů z reálného podnikatelského světa. Ke spolupráci mě přimělo právě to, že zde mohu uplatnit své zkušenosti z podnikání a pomáhat podnikatelům, aby se vyvarovali pochybení, kterých jsem se např. dopustil já sám.

S čím do spolupráce s TAB jdete?

Do spolupráce s TAB Board jdu s vizí vytvořit co nejdříve 2 až 3 „boardy“, získat tím finanční stabilitu, díky které budu moci plánovat, rozšířit své podnikatelské zkušenosti a uplatnit koučovací schopnosti, které jsem před několika lety získal. Lákavá je pro mě také vidina setkávání se se zajímavými lidmi z podnikatelského prostředí.

Co vidíte jako jeho hlavní výhody a přínosy pro podnikatele?

Tou hlavní výhodou by mělo být přijímání zkušeností z podnikání od jiných podnikatelských subjektů. Dostat jejich firmu do představy, kterou měli na začátku svého podnikání. Otevřít jim pohled na jejich problémy, které podnikání přináší, protože nejhorší, co může podnikatele potkat je tzv. „firemní slepota“. Možnost dostat svoji firmu opět do dobré kondice – „Firma nebude nikdy v lepší kondici, než je její majitel“.

Využít možnosti stát se franšízantem TAB můžete i vy. Pokud vás láká podnikání, díky němuž pomáháte dalším podnikatelům růst a dosahovat cílů, dejte nám o sobě vědět. Rádi se s vámi potkáme.