Po roce opět mezi nejlepšími franšízami v Česku

Po roce opět mezi nejlepšími franšízami v Česku

Certifikát Franchisa roku 2019

Máme radost a slavíme! TAB Board v Česku získal v rámci 5. ročníku soutěže Franchisa roku cenu pro Úspěšný zahraniční franchisový koncept. A není to poprvé, co jsme v soutěži České asociace franchisingu uspěli.

„Jsme velmi rádi, že se nám daří rok co rok potvrzovat, že franšíza TAB Board má na tuzemském trhu své pevné místo a že se jí daří. A to nejen růst, ale hlavně podporovat majitele malých a středních firem v jejich strategickém řízení. Silně vnímám, že právě v současné době poznamenané pandemií COVID-19 je nutné, aby na své podnikání nebyli sami. To se totiž bohužel velmi často děje. TAB Board jim poskytuje prostor, ve kterém mohou čerpat ze zkušeností svých kolegů z boardu konkrétní a osvědčené rady pro řešení problémů a výzev. Stejně tak to mohou být oni, kdo svými radami přispějí ostatním členům boardu. Cena, kterou jsme získali je tak ve velké míře potvrzením toho, že svou práci děláme dobře,“ říká Petr Škabrada, spolumajitel master-franšízové licence TAB Board pro ČR a SR Petr Škabrada.

Dlouhodobým cílem TAB Board je poskytovat podporu profesionálně řízených podnikatelských boardů ve všech regionech v Česku a na Slovensku. Proto nabízíme možnost zapojit se do našeho konceptu dalším franšízovým partnerům, kteří budou organizovat a řídit zasedání boardů a poskytovat individuální koučink svým členům.  

Kdo jsou naši franšízanti? Odkud do TAB Board přichází?

  • Většinou se jedná o zkušené konzultanty, školitele, business kouče, nebo senior manažery.
  • Často, jsou to lidé, kteří mají praktickou zkušenost ve vyšším či středním managementu větších či soukromých firem, nebo vedli vlastní firmu či podnikali v oblasti konzultací a školení určených pro management firem. Mají tedy dostatečný vhled do cílové skupiny TAB.
  • Naši franšízanti vnímají potřeby majitelů středních a menších společností, kteří podnikají v rámci různých oborů a odvětví.

„Majitel franšízy TAB nemusí být odborníkem na všechna témata, které se na TABu probírají. Měl by však mít za sebou dostatečné profesní i životní zkušenosti, které zúročí ve prospěch členů TABu,“ doplňuje Petr Škabrada.

Poznáváte se a rádi byste zjistili, jak se i Vy můžete stát součástí sítě TAB Board? Přečtěte si více informací o tomto úspěšném konceptu.