Jana Pilná – nová tvář v týmu TAB Board

Jana Pilná – nová tvář v týmu TAB Board

Jana Pilná, contact facilitátorka

Více jak 20 let pracovala Jana Pilná ve finančním oboru. Od roku 2016 podniká jako koučka věnující se zejména oblasti pracovního a osobního rozvoje. Ve své praxi vedla školení pro střední management firem zaměřená na finanční témata i tzv. soft skills. Nyní se rozhodla stát se součástí týmu TAB Board jako contract facilitátorka a po boku Ingrid Šůrové pomáhat v rozvoji podnikatelům v regionu Praha – SEVER.

„Poprvé jsem na koncept TAB Board narazila na setkání členek organizace Business & Professional Women CR, kde jsem poznala regionální ředitelku Ingrid Šůrovou. Zajímala jsem se o více informací a naše další setkání vyústila v rozhodnutí přidat se k TABu,“ vzpomíná Jana Pilná na první setkání s  TAB Board. Koncept ji zaujal svou komplexností a propracovaností, systémem „ušitým na míru“ cílové skupině, tedy majitelům malých a středních firem.

Silný tým

Jejím cílem je ve spolupráci s Ingrid postavit a vést dva nové funkční boardy v regionu Praha 8, 9 a 10. Díky tomu budou moci další podnikatelé v této oblasti získat nezávislý pohled na své podnikání a podporu v řešení problémů ve firmě. Od kolegů v boardu se jim dostane jasných a osvědčených rad ohledně toho, jak rozvíjet sebe i svou firmu tak, aby dosáhli cílů a splnili si sny, se kterými do podnikání šli. Právě to je totiž hlavním posláním TAB Board – poskytovat členům profesionální služby a podporovat je v jejich firemním i osobním rozvoji.

„Jana je další posilou, která v letošním roce zahájila spolupráci s TAB Board. Jen během letošního roku se řady našich franšízantů a contract facilitátorů rozšířily o 5 nových tváří. Věřím, že ve své práci v rámci TABu zúročí všechny své zkušenosti nabyté jak v prostředí korporátu, tak i vlastního podnikání,“ říká Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board CZ.

Šanci stát se součástí týmu TAB Board a pomáhat podnikatelům ve svém regionu můžete i Vy! Zjistěte jak.