Dobrá zpráva pro TAB a Plzeňský kraj

Dobrá zpráva pro TAB a Plzeňský kraj

Své dlouholeté zkušenosti z mezinárodních firem se Iva Černá rozhodla uplatnit v TAB Board. Stala se jeho novou franšízantkou a regionální ředitelkou pro Plzeňský kraj.

Zeptali jsme se Ivy, čím ji právě TAB Board oslovil.

Ivo, co jste dělala před tím, než jste se stala franšízantkou konceptu TAB Board?

Mnoho let jsem působila na řídicí pozici v globální společnosti, poté jsem měla vlastní firmu zaměřenou na koučink, poradenství a mentoring. Pracovala jsem pro různé, hlavně výrobní, společnosti jako interim manager.  Vedla jsem odborné vzdělávací kurzy a tréninky zaměřené především na komunikaci, vedení týmů a strategii společnosti. 

Kde jste se s konceptem TAB Board setkala prvně?

Dlouho jsem hledala podnět na posunutí svého businessu a Lenka Heuerová, dnes již franšízantka TAB Board, mi „přihrála“ svoji zkušenost – TAB Board.  Bylo to přesně „TO“, co jsem potřebovala pro sebe i svoji firmu. Současně jsem si uvědomila, že nebudu sama, že tuhle zkušenost má smysl sdílet dál.

Čím Vás oslovil? Co Vás ke spolupráci přimělo?

Byl to hlavně smysl „nebýt na všechno sám“.  Jsem hodně kreativní člověk a rozhodně mi nechybí nápady. Uvědomila jsem si, že má zkušenost z korporátní společnosti je „ověřený systém“.  Dát někomu radu ze své zkušenosti je nesmírně užitečné, ale podpořit jeho přemyšlení užitečnými nástroji, které vedou k pozitivní změně jeho samotného, ale i jeho firmy je super! TAB Board jde ještě dál – umožní celý proces navíc znásobit na skupinových boardech. Tady není o čem přemýšlet – „malý potůček se mění ve vodopád změn“ a vy u toho musíte být a předat tuto zkušenost ostatním.

S čím do spolupráce s TAB Board jdete?

S vědomím, že mohu předávat dál své zkušenosti.  Mohu stavět na odborných profesních, ale i koučovacích dovednostech, na mém přesvědčení, že vynaložená energie má smysl a víře v lidi, která mě nikdy neopustila a nezklamala.

Co vidíte jako jeho hlavní výhody a přínosy pro podnikatele?

Velmi vnímám obrovskou podporu všech, kdo jsou již v TABu zapojeni.  Je to báječný pool odborníků, kteří rozdávají to nejlepší, co v nich je, nejen po odborné stránce, ale i lidské.  Myšlenka, že každý člen TABu má možnost okamžitě získat systematické, ale prověřené řešení na své problémy nejen ve firmě, od těch, kteří je již zdolali nebo je aktuálně řeší. Tu největší přidanou hodnotu vidím, že TAB je multioborový nadnárodní koncept s třicetiletou historií, který pomáhá firmám a jejich manažerům v řídicích pozicích růst.

Jaká je podpora ze strany TAB Board na samém začátku?

Jedním slovem TABácká! Na nic není člověk sám, má podporu v obchodě, marketingu, strategii v osobním i odborném růstu. Jak vstoupíte do TABu, máte rodinu, o které se vám ani nezdá. Máte kolem sebe, „na celém světě“, podobné TABáky, kteří překonávají to, co vy a nabízí vám neomezenou pomoc a množství zkušeností! Jen si o ně říct. Systém TAB je propracovaný, postupný, nikam není potřeba pospíchat. Dostanete se na cestu, která vás dovede k vašim vizím, o kterých ani nevíte, že je máte.

Co je vidíte jako podstatu práce franšízanta?

Je to odpovědnost za profesionální práci s jednotlivými členy TAB Boardu, celým TAB Boardem, ale především na sobě samém.