Z výrobních firem k vlastnímu podnikání s TAB Board

Z výrobních firem k vlastnímu podnikání s TAB Board

Tým TAB Board se rozrůstá i na Slovensku. V Nitranském kraji tam bude malým a středním podnikatelům pomáhat Renáta Mikulová.

O začátku své pracovní kariéry se Renáta pohybovala v prostředí výrobních firem. Začínala v odděleních technické přípravy výroby. Postupně však přijímala stále větší výzvy v manažerských pozicích. Před tím, než se rozhodla začít spolupracovat s TAB Board a rozjet tak vlastní podnikání, působila v jedné výrobní společnosti na pozici její ředitelky a jednatelky.

Zajímalo nás, co ji na konceptu TAB Board zaujalo.

Kde jste se s konceptem TAB Board setkala poprvé?
Když jsem si pohrávala s myšlenkou začít své vlastní podnikání, ve kterém bych využila zkušenosti se strategickým řízením procesů a jejich zlepšování, navštívila jsem i internetový portál se seznamem franšíz na Slovensku. Tam jsem se s TAB Board setkala poprvé.

Čím Vás oslovil?
Koncept mě oslovil, protože se shodoval s mou vizí pomáhat růst jiným firmám. Dostala jsem možnost zúčastnit se jako host zasedání Boardu. Tam jsem si jen potvrdila, že TAB je vynikající koncept pro podnikatele, kteří chtějí své podnikání posouvat vpřed. TAB nástroje a ověřené postupy považuji za významnou podporu podnikání, a proto jsem se rozhodla nezačínat jako osamělý hráč, ale stát se součástí franšízové sítě TAB Board. Jako velký benefit spolupráce s TABem vnímám i možnost mého dalšího vzdělávání se v dané oblasti.

S čím do spolupráce s TAB Board jdete?
Do spolupráce s TAB Board jdu s velkými očekáváními a odhodláním pomáhat podnikatelům efektivněji řídit své firmy.

Co vidíte jako jeho hlavní výhody a přínosy pro podnikatele?
Jako ředitelka výrobního závodu jsem byla sama často v situaci, kdy jsem se neměla s kým poradit. I přes zázemí mateřské firmy v zahraničí, jsou přece jen situace, kdy není možné vše řešit na radě ředitelů korportu. Podnikatel a v mnoha případech i ředitel je takový „sám voják v poli“. Jsem přesvědčena, že právě TAB pomáhá podnikatelům, kteří chtějí posouvat své podnikání vpřed „nebýt v tom sám“. Dává mu možnost využít zkušenosti jiných podnikatelů, aby se vyvaroval drahým chybám a jeho podnikání fungovalo a posouvalo se vpřed efektivněji. Zároveň přináší podnikateli uvědomění si, že jen plánovaně řízená firma mu přinese vyvážený osobní a podnikatelský život.

Zaujala Vás možnost stát se majitelem franšízové licence ve Vašem regionu a pomáhat tak k rozvoji malým a středním podnikatelům? Neváhejte nás kontaktovat.