TAB CZ na Franchising fóru 2019

TAB CZ na Franchising fóru 2019

Pomáhat malým a středním podnikatelům v rozvoji jejich byznysu v co největším počtu regionů. Takový je cíl majitelů master-franšízové licence TAB Board pro Českou republiku a Slovensko. Také proto se aktivně účastní akcí, na kterých se setkávají s potenciálními zájemci o vybudování a řízení podnikatelských boardů. Po úspěšné účasti na slovenské výstavě „Podnikajte s franchisingom“ jsme tak nemohli na začátku listopadu chybět ani na 17. ročníku akce Franchising forum 2019 pořádané Českou asociací franchisingu.

Setkání odborníků na franšízing se zájemci o franšízové podnikání bylo letos pořádáno spolu s 8. ročníkem Master-franchisové konference. TAB Board se letos stal hrdým partnerem Franchising fóra 2019. „Jsme vždy rádi u každé akce, jejímž cílem je rozvoj franšízového podnikání v České republice. Možnost setkat se s odborníky na tento způsob podnikání a s představiteli dalších franšízových sítí, nám umožňuje stále rozvíjet a posouvat dál náš koncept. Na akcích jako je Franchising forum vždy najdeme spoustu informací a jsou plná setkání, která jsou pro nás i naše franšízanty inspirací,“ říká Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board CZ.

O moderaci akce, které se zúčastnil i velvyslanec USA v České republice Stephan B. King, se totiž postaral spolumajitel master-franšízové licence TAB Board pro Českou republiku a Slovensko Šimon Mastný. A jak vyplývá z ohlasu na konferenci, jeho výkon byl naprosto profesionální. A právě takový TAB Board v Česku a na Slovensku je.