TAB Board Newsletter 02/2019

TAB Board Newsletter 02/2019

Nové číslo TAB Board Newsletteru je na světě!

 

Milé podnikatelky, milí podnikatelé,

Věřím, že jste si užili horkých letních dnů, odpočinuli si na dovolené a načerpali nových sil do nadcházejícího období. Tak jako na začátku roku přichází bilancování uplynulého roku a následně předsevzetí do roku nového, tak po prázdninách přichází nový impuls a zaměření se na zbývající měsíce.

Tématem tohoto Newsletteru je komunikace. Co je tajemstvím úspěchu? Jedním z tajemství je efektivní komunikace. Komunikaci používáme každý den a je součástí našeho každodenního života.

Čím lépe člověk komunikaci ovládá, tím je v životě úspěšnější. A ve firmě mezi zaměstnanci to platí stejně. Je důležité si uvědomit, že komunikace zahrnuje slovní i mimoslovní projevy, součástí je vnímání se zapojením smyslů, rozumu a intuice. Naše chování a vše co děláme a neděláme, také patří do naší komunikace. I když mlčíme a stojíme, tak vysíláme signály ke svému okolí, které nás jaksi vnímá a utváří si o nás představy.

Proto hned z počátku naše nové členy necháme vypracovat komunikační assessment. Krátký, jednoduchý test nám prozradí, jakým způsobem daný člověk komunikuje.   Před prvním zasedáním TAB Boardu dostane výklad s podrobnými informacemi, jakým způsobem komunikuje a dozví se také jak vidí jeho komunikaci ostatní lidé. Na první zasedání TAB Boardu již přijde s grafem, kde je jeho styl komunikace zaznamenán v grafické podobě. Tak všichni účastníci boardu ví, s kým mají tu čest a jakým způsobem mají spolu komunikovat.

Co se v Newsletteru 02/2019 dočtete:

  • Jak členství TAB Board pomohlo Petrovi Mudrovi v rozvoji jeho byznysu
  • Jak na interní komunikaci ve firmě
  • Novinky z TAB Board

Chcete i Vy dostávat pravidelně Newsletter TAB Board, ve kterém se dozvíte jen novinky z TAB Board, ale získáte řadu zajímavých tipů pro rozvoj vašeho byznysu?

Neváhejte a ozvěte se nám.