Představujeme Karla Kotrbu, nového franšízanta TAB Board v Česku

Představujeme Karla Kotrbu, nového franšízanta TAB Board v Česku

Franšízová síť TAB Board se na tuzemském trhu dále rozrůstá. Novou posilou našeho týmu se stal Karel Kotrba, který má od dubna na starosti rozvoj podnikatelských boardů pro majitele malých a středních firem v západní části Středočeského kraje.

Pro Karla Kotrbu není koncept TAB Board žádnou novinkou. Rok a půl byl jeho členem a měl tak možnost zažít, jak TAB funguje a jaké výhody svým členům přináší. „Jeho úkolem je během jednoho roku otevřít minimálně 2 boardy a získat 11 členů. Jejich prostřednictvím tak bude moci podporovat malé a střední podnikatele ve středních Čechách, pomáhat jim s jejich rozvojem, inspirovat a otevírat nová témata k řešení s cílem vytvářet prosperitu a lepší prostředí v jejich firmách,“ vysvětluje Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board CZ.

Karel se více než 15 let pohyboval v korporátním prostředí v oblasti IT a telekomunikací. Řídil obchodní týmy více jak 150 obchodníků v regionu střední a východní Evropy. V posledních letech pracoval v soukromém sektoru, kde se specializoval na oblast zlepšení vnitřního řízení a nastavení procesů, zvýšení efektivity a růstu obratu společnosti.

Zjistili jsme, co Karla k rozhodnutí stát se franšízantem sítě přivedlo.

Co Vás přimělo k rozhodnutí stát se franšízantem TAB Board?

Byly to tři důvody. Koncept TAB Board se mi hodně zalíbil, měl jsem totiž to štěstí, že jsem mohl být rok a půl jeho členem a viděl jsem, jak mi to vydatně pomáhá v mém obchodním životě. Druhý důvod byl, že jsem cítil, že je pravá chvíle začít podnikat sám za sebe. No a za třetí – přišla nabídka doslova v pravou chvíli.

Čím je Vám tento franšízový koncept blízký?

Protože je to prostá, a přitom velice funkční myšlenka, jejíž přínosy jsou patrné doslova po první schůzce. Skupina lidí, kteří jsou v podstatě na té samé lodi si z pozice rovnocenných partnerů otevřeně radí, jak řešit svoje problémy. A to je dnes k nezaplacení.

Jaké jsou Vaše ambice v rámci sítě?

Český TAB nastavil laťku hodně vysoko nejen u nás ale i v mezinárodním společenství celé TAB organizace. Chci tohle společenství rozšířit do svého regionu, udržet vysokou kvalitu a dát dohromady několik dalších skupin, které si budou nejen vzájemně radit ale budou se také navzájem považovat za svoje kolegy a přátele.