TAB Board mi ukázal způsob, jak mohu efektivně vybírat zaměstnance

TAB Board mi ukázal způsob, jak mohu efektivně vybírat zaměstnance

Chuť získat komplexní a nezávislý pohled na své podnikání. To je to, co Petru Feřtekovou, která již více jak 10 let podniká na českém realitním trhu, přivedlo na zasedání poradních boardů pro majitele malých a středních firem TAB Board. Díky svému členství však dostává mnohem více.

Petra Feřteková se s konceptem TAB Board setkala poprvé v rámci networkingové akce. Jeho fungování ji zaujalo natolik, že se rozhodla stát se jejím členem. „Oslovil mne nápad na propojení podnikatelů z různých oborů a také možnost využít osobní business koučink. Věřím, že právě business koučink mi přinese možnost rychleji se rozvíjet správným směrem,“ upřesňuje svoje důvody stát se členkou s tím, že velkou roli v tomto sehrála i osobnost Ingrid Šůrové, regionální ředitelky TAB Board pro oblast Praha – SEVER.

Ve světě byznysu se Petra pohybuje již 12 let a její vášní, jak sama říká, jsou reality, zejména ty komerční. Od počátku svého podnikání se tak právě na tuto oblast specializuje a poskytuje svým klientům poradenské služby jako například studie využitelnosti budov, pozemkových celků, brownfieldů nebo prodej a pronájem komerčních nemovitostí. „Mým snem bylo stát se profesionálem ve svém oboru, což se mi, doufám, daří. Je to však o neustálém vzdělávání se, získávání informací o daňové, právní problematice a rozvoji na realitním a finančním trhu, a zejména, o budování vztahů mezi lidmi“ říká Petra Feřteková, která již více jak 10 let spolupracuje se značkami RE/MAX a RE/MAX Commercial.

Jako členka TAB Board chce Petra během zasedání poradních boardů získat od ostatních jeho členů nezávislý pohled na její podnikání očima těch, co působí ve zcela jiném oboru. Pohled, který bude zcela jiný než ten, který má díky diskuzím s kolegy ze stejného podnikatelského prostředí. „Myslím si, že členství v boardu mi díky sdílení zkušeností s ostatními pomůže uvědomit si vlastní nedostatky a ukázat mi, jak efektivně využít své silné stránky k rozvoji mého podnikání, nebo jak se vypořádat s výzvami, které mne v byznysu potkávají,“ vysvětluje.

Sama Petra se již na své kolegy z boardu obrátila s konkrétním „problémem“. Zajímalo ji, jak ostatní přistupují k revizím priorit a rozdělení kompetencí. Potřebovala zjistit, jak odlišně přistupovat k řešení běžných problémů a mimořádných situací. „To, co mne velmi zaujalo, byl nástroj DISC na hodnocení osobnosti. Sama jsem jej již několikrát využila při výběru zaměstnanců a osvědčil se mi,“ prozrazuje Petra. Naráží tak na metodu diagnostiky osobnosti, kterou TAB Board využívá při práci se svými členy tak, aby každý v boardu viděl, s jakými osobnostmi jedná a mohl tomu tak přizpůsobit svou komunikační strategii.

Největší přínos TAB Board vidí Petra Feřteková v setkávání se s lidmi z různých oborů, vytváření dlouhodobých partnerství, která se někdy promění v přátelství, a hlavně možnost čerpat ze zkušeností jiných a využít je ve svém oboru. A komu by členství doporučila? „Podnikatelům, kteří chtějí efektivně nastavit svůj byznys rozvíjet ho tím správným směrem. Velkým přínosem však členství může být i pro již zkušené podnikatele, kteří postrádají zpětnou vazbu a hledají nové výzvy a novou motivaci. Na zasedání boardů najdou obojí,“ říká Petra Feřteková.

Zaujala Vás možnost stát se členem TAB Board a využívat tak zkušeností, rad a tipů od ostatních členů boardu? Neváhejte a kontaktujte nás.