TAB Board podporuje majitele firem zasažených krizí

TAB Board podporuje majitele firem zasažených krizí

Podpora pro majitele malých a středních firem.

Rok 2020 se do paměti mnoha českých podnikatelů zapíše jako období plné omezení, náhlých změn a komplikací. Právě v této době je pro majitele společností nutné, aby na své podnikání nezůstávali sami. Co však dělat, když kolem sebe nemají nikoho, kdo by jim s řešením podnikatelských problémů pomohl?

Ve zvlášť nezáviděníhodné situaci se v tento moment ocitají zejména majitelé malých a středních firem. Ti se totiž ve většině případů nemohou při strategickém řízení firem opřít o zkušenosti svého managementu nebo členů představenstva. Dobou zprávou pro ně však je, že díky TAB Board na své podnikání opravdu nemusí být sami. A to ani v době, kdy kolem nás neustále rezonuje slovo KRIZE.

Cílená podpora

„Pro majitele malých a středních firem, kteří působí na území městských částí Praha 1 až 7, v okresech Beroun, Kladno, Rakovník či v Plzeňském kraji, jsme připravili speciální program podpory. V jeho rámci se mohou zcela bez závazků stát na 3 měsíce ZDARMA členy tzv. Boardů, tedy týmů 5 až 8 kompetentních podnikatelů z různých oborů, kteří mají dlouholeté praktické zkušenosti z vedení svých firem a vzájemně si nekonkurují. V bezpečném a důvěrném prostředí tak budou moci řešit své téma nebo aktuální problém, a to s využitím rad a zkušeností dalších členů v Boardu,“ říká Petr Škabrada, partner konceptu TAB Board Česká republika, s tím, že takto zapojení majitelé budou moci po dobu oněch třech měsíců využívat veškerých strategických nástrojů jako „klasičtí“ členové.

Každé zasedání Boardu je strukturovaně profesionálním facilitátorem vedeno tak, aby si všichni členové vzájemně pomohli vyřešit své aktuální problémy, aby našli správná řešení a byli díky sdílené zkušenosti schopni učinit odpovídající rozhodnutí, které jim umožní efektivněji překonávat současné problémy a výzvy s nimi spojené.

Součástí podpory je pak také individuální koučink, který každý člen absolvuje se zkušeným koučem jednou měsíčně. Během tohoto individuálního setkání se ještě více zaměří na řešení situace, ve které se člen-podnikatel nachází.

Samozřejmě, pokud bude mít majitel firmy, který se stal členem jen na 3 měsíce, zájem, je možné, aby si členství prodloužil a změnil ho na klasické. Díky tomu bude moci na strategickém rozvoji své firmy pracovat kontinuálně. V žádném případě to však není podmínkou.

Máte-li zájem využít této nabídky, neváhejte nás kontaktovat – jsme tu pro vás a jsme připraveni vás podpořit. Stačí se nám ozvat prostřednictvím kontaktního formuláře a do kolonky Komentář napsat heslo „COVID podpora“. Kontaktujte nás kdykoli, rádi Vás podpoříme, jsme tu i pro Vás!