Konference členů TAB CZ & SK plná inspirace

Konference členů TAB CZ & SK plná inspirace

Členové The Alternative Board se 5. října 2023 sešli na tradičním společném setkání. V areálu golfového resortu Black Bridge pro ně byl jako vždy připraven zajímavý program. Čas jsme strávili vzděláváním, networkingem a také zábavou.

Jako první na konference vystoupil Miloš Čermák, novinář, komentátor a spisovatel, který se zaměřuje zejména na technologické novinky a trendy, AI, internet, média, ale věnuje se i kultuře, politice a dalším tématům. Téma jeho přednášky bylo „Jak s pomocí AI nejen lépe přemýšlet, ale i řídit, aneb: Větší revoluci už (asi) nezažijme.“ Díky níž jsme se mimo jiné dozvěděli, že AI není hrozba, ale příležitost, kterou by byla škoda nevyužít.

Druhým přednášejícím byl Roman Štědrý, vedoucí a lektor projektu Red Zone. Expert v oblasti sebeochrany, zvyšování odolnosti organismu, zvládání limitních situací s přednáškou: „Stress management – tajemství výkonu aneb buďte bojovníkem moderní doby“. Otevřel stále rezonující téma, jak fungovat pod stresem efektivně, jak obstát v rychlém světě změn i jak efektivně regenerovat.

Následně setkání pokračovalo sportovním odpolednem a poté se všichni sešli na společném rautu, po kterém proběhlo vyhodnocení soutěží a tombola.