TAB Board na „domácí“ půdě

TAB Board na „domácí“ půdě

Šimon Mastný, Managing Partner TAB Board v rezidenci amerického velvyslance v ČR

V polovině června se v rezidenci amerického velvyslance v pražské Bubenči představily značky původem z USA, které u nás expandují ve spolupráci s franšízovými partnery, nebo zde své první franšízanty či master-franšízanty teprve hledají. A TAB Board, jako koncept s více jak 30letou tradicí v oblasti budování a řízení poradních boardů a koučinku pro podnikatele, nemohl chybět.

Uvítání více jak 60 účastníků z řad zájemců o franšízové systémy a novinářů se ujala Christina Sharkey, obchodní rada velvyslanectví USA, která přítomné přivítala na půdě rezidence Velvyslanectví USA, poděkovala za hojnou účast při této akci. Při své řeči připomněla, že koncepty z USA jsou na českém trhu úspěšné, a právě proto mají další americké koncepty zájem se u nás etablovat. Christina Sharkey zároveň zdůraznila, že existují také možnosti exportovat českou franšízu do USA.

Akci, během níž se představilo hned 8 více či méně známých amerických značek, organizovala Česká asociace franchisingu (ČAF), celým programem pak v roli moderátora provázel Šimon Mastný, Managing Partner TAB Board a člen správní rady ČAF.