Seznamte se Lenkou Heuerovou, novou regionální ředitelkou TAB Board v Česku

Seznamte se Lenkou Heuerovou, novou regionální ředitelkou TAB Board v Česku

Tým regionálních ředitelů TAB Board v České republice se stále rozrůstá. Jeho nejnovější členkou se stala Lenka Heuerová. Původně se zajímala o franšízovou licenci pro region Plzeň, když však přišla příležitost pomáhat v rozvoji malým a středním podnikatelům v Praze, neváhala. Na starosti tak bude mít oblast Praha-JIH.

Co jste dělala před tím, než jste se stala franšízantkou konceptu TAB Board?

Ve své kariérní historii jsem prošla pozicemi v malých a středních podnicích i nadnárodní korporaci. Působila jsem ve vedení obchodních týmů a posléze ve vedení regionálních poboček. Poslední 2 roky však pracuji na „volné noze“ jako konzultant a kouč v oblasti firemní kultury a interní komunikace. Kromě toho spoluvlastním rodinnou konzultační firmu v oblasti CSR a udržitelného podnikání. Všechny mé činnosti však mají společný jmenovatel, velmi úzce spolu souvisí a vzájemně se doplňují.

Kde jste se s konceptem TAB Board setkala poprvé?

Koncept TAB na mě vykoukl při komunikaci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků a velmi mě zaujal.

Čím Vás oslovil?

Mými klienty jsou a byly spíše malé a střední podniky. Hledala jsem model či koncept, který by byl pro majitele takových firem užitečný a atraktivní. A TAB mi dává velký smysl. Tito podnikatelé si totiž málokdy mohou najmout externí konzultanty na každý problém, který potřebují aktuálně řešit a mnohdy se ani v nabídce specializovaných konzultantů na trhu neorientují. Po prostudování filozofie TAB mi naskočila myšlenka, že toto je přesně model, který hledám já i většina mých cílových klientů.

S čím do spolupráce s TAB Board jdete?

S elánem a cílem sestavit maximální počet konzistentních skupin podnikatelů v přiděleném regionu Praha-JIH. Se zkušenostmi manažera firmy i externího konzultanta, se vzděláním profesionálního kouče a v neposlední řadě s přesvědčením, že tento koncept sdílených zkušeností je pro danou skupinu zákazníků skutečně maximálně efektivní.

Co vidíte jako jeho hlavní výhody a přínosy pro podnikatele?

Jak jsem už zmínila, velkou výhodou TAB Board je jeho vysoká efektivita pro podnikatele, ředitele a majitele firem, kteří zastávají ve své firmě kumulovanou funkci. Mnohdy tak řeší problémy, které jsou trochu mimo jejich kompetence a vzdělání. Za velmi příznivý paušální poplatek pracují na svých tématech s facilitátorem (v tomto případě se mnou), ale zejména s kolegy, kterými jsou další osoby v podobné roli, v jiných firmách. Sdílí zkušenosti, znalosti i schopnosti a přijímají nápady, jiný pohled na věc i osvědčené praktiky. A to nejen v rámci skupiny, ale díky prosíťování mohou nalézat řešení i v rámci celé mezinárodní sítě TAB Board s kolegy z jiných regionů i zemí.

Zaujala Vás možnost stát se majitelem franšízové licence ve Vašem regionu a pomáhat tak k rozvoji malým a středním podnikatelům? Neváhejte nás kontaktovat.