TAB Board byl na franšízové výstavě v Bratislavě vidět

TAB Board byl na franšízové výstavě v Bratislavě vidět

Slovenský trh představuje pro další rozvoj sítě TAB Board velký potenciál. Také proto jsme nemohli chybět na již 3. ročníku mezinárodní výstavy „Podnikajte s franchisingom“ organizované Slovenskou franchisingovou asociáciou, jejímž jsme hrdým členem. Setkání franšízových konceptů, odborníků na tento způsob podnikání a také široké veřejnosti se zájmem o podnikání pod známou značkou se uskutečnilo koncem října v bratislavském hotelu Crown Plaza.

Náš tým se vydal prezentovat koncept podnikatelských poradních boardů v opravdu silné sestavě. Kromě Šimona Mastného, spolumajitele master-franšízové licence TAB Board pro Českou republiku a Slovensko, se výstavy zúčastnili dva franšízanti TAB Board Igor Axamít (TAB Bratislava) a Martin Kuropka (TAB Trenčianský kraj). Spolu s Igorem dorazila i jeho kolegyně contract facilitátorka Lenka Švecová.

Zájemcům z řad potenciálních franšízantů byli k dispozici, aby zodpověděli veškeré dotazy, které je o fungování TAB Board nejen na Slovensku, ale také o podmínkách spolupráce či volných regionech, ve kterých by pomohli pod hlavičkou TAB Board začít podnikat. „Na bratislavské akci jsme byli jediným americkým konceptem, který se zde představil. Také proto se náš stánek těšil poměrně velkému zájmu ze strany našich potenciálních budoucích kolegů. Rád jsem se také v rámci panelové diskuse osobně podělil se všemi přítomnými o zkušenosti s implementací zahraničního konceptu na slovenském a českém trhu, s čímž máme v TAB Board bohaté zkušenosti,“ prozradil Šimon Mastný.

Celkem se na bratislavské franšízové výstavě prezentovalo 19 stánků, z nichž většina patřila právě představení franšízových sítí, které se na slovenském trhu chtějí dále rozvíjet. „Velmi nás těší, že můžeme být součástí této velmi profesionálně zorganizované akce od jejího samého začátku a těšíme se na další ročník v roce 2020,“ dodává Šimon Mastný.