Představujeme Miloslavu Hájkovou, Contract Facilitátorku TAB Board

Představujeme Miloslavu Hájkovou, Contract Facilitátorku TAB Board

Nejčerstvější posilou českého týmu TAB Board se stala Miloslava Hájková. Po boku Karla Kotrby bude v západní částí Středočeského kraje jako Contract Facilitátorka budovat podnikatelské boardy a pomáhat malým a středním podnikatelům v tomto regionu růst.

Abychom vám Mílu co nejlépe představili, provedli jsme bleskový „výslech“ a zeptali jsme se jí na pár otázek.

Co jste dělala před tím, než jste se stala Contract Facilitátorkou konceptu TAB Board?

Předtím než jsem se připojila ke konceptu TAB jsem mnoho let pracovala v bankovním sektoru na pozici interního auditora. Zároveň jsem působila jako kouč osobního rozvoje a lektorka soft skills.

Kde jste se s konceptem TAB Board setkala prvně?

TAB Board jsem sama aktivně vyhledala, když jsem se rozmýšlela o možnostech svého dalšího profesního směřování.

Čím Vás oslovil?

Zaujala mne unikátní myšlenka poradních podnikatelských boardů, která v kombinaci s pravidelným individuálním koučováním přináší opravdu velkou přidanou hodnotu podnikatelům – členům těchto boardů. Po následném bližším seznámení s propracovanou koncepcí a setkání se zkušenými kolegy jsem se již pro spolupráci rozhodla snadno.

S čím do spolupráce s TAB Board jdete?

Do spolupráce jdu s nadšením a chutí prostřednictvím vytváření nových boardů umožnit dalším podnikatelům profitovat z tohoto konceptu. A věřím, že setkávání se zajímavými lidmi, nejen v rámci boardů, bude velkým osobním a profesním přínosem i pro mě samotnou.

Co vidíte jako jeho hlavní výhody a přínosy pro podnikatele?

Hlavním přínosem pro podnikatele je příležitost pravidelně získávat zpětnou vazbu a nové úhly pohledu na konkrétní problémy, které aktuálně ve svém podnikání řeší, a to od zkušených kolegů podnikatelů v bezpečném prostředí boardu.

Jaká je podpora ze strany TAB Board na samém začátku?

Podpora je opravdu velká, ať už se jedná o profesionálně vedené úvodní školení, kontinuální podporu a přátelský přístup od zkušenějších kolegů či dostupnost veškerých potřebných informací a materiálů online.

Co Vás momentálně v práci čeká?

V prvních týdnech budu jistě mnoho energie věnovat sestavení svého prvního poradního boardu. Poté bude mým úkolem organizace a metodické vedení pravidelných měsíčních setkání boardu a individuálních koučovacích setkání s jednotlivými členy.