Představujeme Martina Kuropku, novou posilu týmu TAB Board

Představujeme Martina Kuropku, novou posilu týmu TAB Board

Síť TAB Board na Slovensku roste. Majitelé malých a středních firem budou moci nově využívat služeb poradních boardů i v Trenčianském kraji, a to díky novému franšízantovi Martinu Kuropkovi.

Martinovým úkolem jakožto nového franšízového partnera TAB Board je během jednoho roku otevřít minimálně 2 boardy a získat 11 členů. Jejich prostřednictvím tak bude moci podporovat majitele malých a středních firem, pomáhat jim s jejich rozvojem, inspirovat a otevírat nová témata k řešení s cílem vytvářet prosperitu a lepší prostředí v jejich firmách. „Martin nás zaujal svým aktivním přístupem, energií a chutí pracovat na sobě, zužitkovat své zkušenosti a posunout se tak dále. Vzhledem k tomu, že sám podniká, dokáže pochopit problémy, se kterými se majitelé malých firem potýkají. Navíc prošel také korporátní sférou, díky níž nasbíral celou řadu zkušeností, které může aplikovat při své práci v rámci TAB Board,“ říká Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board CZ.

Martin se více jak 15 let pohybuje ve výrobních firmách, kde prošel pozicemi od technologa, přes kvalitu, plánovaní výroby, až po řízení nákupu a logistiky nadnárodní firmy. Několik let pracoval ve Velké Británii, poté se stal zástupcem nadnárodní firmy na Slovensku. V letech 2014 až 2015 připravoval a realizoval uzavření výrobního závodu na Slovensku a kompletní přesunutí výroby a dodavatelských řetězců do Maďarska. Je odborníkem na analýzu procesů ve firmě, optimalizace a následné realizace. Je certifikovaných auditorem ISO 9001:2015. Od ledna 2019 je certifikovaným koučem TAB.

Zajímá vás, co Martina na konceptu TAB Board zaujalo a jaké má cíle? Vyzpovídali jsme ho.

Co Vás přimělo k rozhodnutí stát se franšízantem TAB Board?

K TABu jsem se dostal vlastně náhodou, tak jak to většinou v životě bývá. Působil jsem jako freelancer v oblasti Supply Chain Managementu a řízení a optimalizace proseců. Hledal jsem způsob, jak rozšířit a obohatit svoje služby a na internetu jsem narazil na článek o TAB Board. Koncept mne velmi zaujal právě proto, že se odlišuje od všeho, o čem jsem doposud v rámci konzultačního byznysu slyšel. Později, když jsem dostal možnost zažít zasedání boardu na vlastní kůži, přesvědčilo mě to v tom, že pro majitele firmy, který chce na svém podnikání pracovat a neustále ho posouvat vpřed, je členství v TAB Board nejlepší volbou.

Čím je Vám tento franšízový koncept blízký?

Největší hodnotou TABu jsou jeho členové a jejich dlouholeté zkušenosti. Během zasedání TAB boardů sdílíme své vlastní ověřená řešení z praxe, která dokáží podnikatelům velmi efektivně pomoci k dosažení jejich cílů a zabezpečit dlouhodobý růst firem. Neméně důležitou hodnotou v TABu jsou vztahy a důvěra mezi členy boardu a také napříč celou komunitou TAB. Je to bezpečné místo, kde může podnikatel sdílet svoje otázky, výzvy nebo obavy, a najde odpovědi a doporučení prověřená léty praxe.

Jaké jsou Vaše ambice v rámci sítě?

Mým cílem je vybudovat silnou regionální pobočku v Trenčianském kraji. Prostřednictvím TAB boardů chci pomáhat podnikatelům v dosahování jejich cílů, účastnit se různých akcí v rámci regionu, pomáhat k budování povědomí o konceptu TAB a přispět ke zlepšování podnikatelského prostředí a kultury.

Chcete vědět víc o tom, jak se stát franšízantem TAB Board a pomáhat malým a středním podnikatelům ve vašem regionu? Přečtěte si, jaké má spolupráce s TAB Board výhody a jakou podporu od vedení sítě získáte.