TAB Board nabízí příležitost podnikatelům na Slovensku

TAB Board nabízí příležitost podnikatelům na Slovensku

Malí a střední podnikatelé z celého světa řeší stejné problémy a nezáleží na tom, zda budují a rozvíjejí svůj byznys ve Spojených státech amerických nebo na Slovensku. Trápí je stejné problémy, musí přijímat stejně důležitá rozhodnutí, řešit stejná témata. A právě pro ně je tu TAB Board, který díky franšízovým licencím poskytuje poradenství majitelům malých a středních firem nejen v domovských Spojených státech amerických, ale například i v Česku a na Slovensku.

Na Slovensku má TAB Board momentálně dva franšízanty, a to pro regiony Bratislava a Nitrianský kraj. „Naším cílem je samozřejmě obsadit také další regiony Slovenska, pro ně tedy hledáme vhodné kandidáty na pozici regionálního ředitele. Jednou z cest, jejímž prostřednictvím naše potenciální budoucí franšízanty hledáme, je i účast na akcích podporujících franšízový způsob podnikání, jako je například bratislavská výstava Podnikajte s franchisingom,“ prozrazuje Šimon Mastný, spolumajitel master-franšízové licence TAB Board pro Českou republiku a Slovensko.

Letošní 2. ročník výstavy se uskutečnil 24. října v prostorách NH Bratislava Gate One. Společně ho zahájili prezident Slovenské franchisingové asociácie Marián Paták a prezident České asociace franchisingu Jan Gonda. Součástí akce bylo hned několik panelových diskuzí a přednášek, řeč byla o tvorbě vlastního franšízového systému a jeho financování, franšízové smlouvě a také o specifikách účetnictví ve franšízingu. Zajímavá byla také diskuze týkající se lokalizace zahraničního franšízového konceptu, ve které se o své dlouholeté zkušenosti podělil za TAB Board i Šimon Mastný.

Účastníci výstavy se mimo zajímavý doprovodný program mohli seznámit s celou řadou franšízových sítích, které na Slovensku již působí, či se na slovenský trh chystají vstoupit.