Setkání členů TAB Board – zábava i byznys

Setkání členů TAB Board – zábava i byznys

V pátek 14. září 2018 se v Golf Clubu Hostivař uskutečnilo tradiční Setkání členů TAB z České republiky a Slovenska. Odpoledne bylo plné zábavy i networkingu.

Tým TAB Board připravil pro všechny přítomné hosty celou řadu soutěžních disciplín. Prostředí golfového klubu nám umožnilo využít indoor simulátoru, na kterém se členové rozdělení do pěti týmů utkali ve dvou golfových disciplínách – puttování a nearist to pin. Po zdolání golfového simulátoru se přítomní utkali v čím dál více oblíbené hře pétanque, následně pak mohli prověřit citlivost svých chuťových pohárků při malém sommeliérském kvízu. Adrenalinové vyžití pak představovala jízda na koloběžce, kdy soutěžící na trati dosahovali neuvěřitelných časů.

Klání to bylo opravdu napínavé. Medailisty od sebe dělil vždy jen jeden bod. Nakonec se vítězem letošního TAB CUP 2018 stal Petr Hruška, majitel společnosti 1.pozitivní, spol. s.r.o. Pohár za druhé místo si odnesl Jiří Hejl ze společnosti Fragile Media, s.r.o. Třetí příčku obsadil Petr Mudra, spolumajitel společnosti Volter s.r.o. Kromě pohárů si první tři borci odnesli také věcné ceny, a to lahev kvalitního vína věnovanou internetovým obchodem Jihoamerická vína a také luxusní sluneční brýle od společnosti Extel CZ, s.r.o. O hudební doprovod se postarali další z našich členů, a to Pavel Švarc ze společnosti Intras Consulting a.s. a Martin Lachman, ředitel společnosti Jungle Interiors, s.r.o.

Součástí akce byla také dobrovolná dobročinná sbírka, jejíž výtěžek byl věnován „Na Stalina“. Samozřejmě nejde o podporu památky sovětského diktátora, ale o projekt nadace Post Bellum – Paměť národa. Ta připravuje výstavu v prostorách pod bývalým Stalinovým pomníkem na pražské Letné. Výstava představí příběhy ze sbírky Paměť národa z 2. sv. války, holokaustu, domácího a zahraničního odboje, příběhy Pražského povstání, někdejších politických vězňů 50. let, disidentů, ale i udavačů StB a svědectví někdejších komunistů.

Co dodat závěrem? Snad jen, že se večer plný zábavy a networkingu opravdu vydařil, a to i díky velmi milému zázemí, které nám poskytl Golf Club Hostivař.