Franchisa roku 2017: Skvělé 3. místo pro TAB Board

Franchisa roku 2017: Skvělé 3. místo pro TAB Board

Franšízová síť TAB Board obsadila v aktuálním ročníku soutěže Franchisa roku vyhlašované Českou asociací franchisingu 3. příčku v kategorii Broker Consulting Skokan roku. A to díky pěti novým franšízovým pobočkám.

V této kategorii získávají ocenění ty franšízové koncepty, které v uplynulém roce, tedy v roce 2017, otevřel největší počet poboček. Cenu z rukou prezidenta České asociace franchisingu Jana Gondy převzali master-franšízanti TAB Board Jana Škabradová, Šimon Mastný a Petr Škabrada.

„Zisk tohoto ocenění a fakt, že se nám loni podařilo podepsat smlouvy s pěti novými franšízanty-regionálními řediteli a rozjet jejich podnikání svědčí o kvalitě celého konceptu. Díky ní představuje TAB Board skvělou příležitost pro vlastní podnikání pro ty, kteří chtějí svou prací pomáhat dalším podnikatelům a zároveň rozhodovat o svém vlastním čase,“ říká Jana Škabradová.

V současné době je cílem TAB Board rozšířit své služby i do regionů, kde zatím nepůsobí. Pro všechny tyto kraje tak hledáme franšízanty, kteří chtějí svou činností pomáhat majitelům a ředitelům firem v regionu s jejich řízením i dalším rozvojem.

TAB Board představuje nejlepší podporu pro majitele malých a středních firem, která jim umožní pracovat na rozvoji podnikání a nebýt pouze zaměstnancem ve své firmě. Podle hodnocení časopisu Entrepreneurship je TAB nejlepší franšízový koncept na světě v oblasti business koučinku a poradenství.

Chcete vědět, jak se stát franšízantem TAB Board? Přečtěte si více informací o tomto úspěšném konceptu.