TAB Board pomáhá podnikatelům online

TAB Board pomáhá podnikatelům online

Majitelé malých a středních firem nemají v těchto dnech u nás na růžích ustláno, a to bez ohledu na to, zda je vládní nařízení postihla napřímo, či ne. Přímá omezení způsobená vládními opatřeními, nízká poptávka ze strany zákazníků, výpadky dodavatelů, to vše dnes podnikatelům znesnadňuje jejich práci. Všichni se musí vypořádat se situací, se kterou nikdo z nás nemá přímou zkušenost.

Posláním TAB Board je pomáhat majitelům a ředitelům malých a středních firem v jejich řízení a rozvoji, a to nejen v době, kdy jde všechno hladce.

Síla a přínos spolupráce v podnikatelských boardech se totiž ukazuje zejména v momentech, kdy nastane problém. A v současnosti je ten problém opravdu veliký. „V dobrých časech je mít okolo sebe tým zkušených kolegů, se kterými se můžeme poradit, důležité. V dobách ekonomické nejistoty není přístup k podpoře, expertíze a kvalitním radám žádný luxus – je to NUTNOST,“ říká spolumajitel master-franšízové licence pro ČR a SR Šimon Mastný.

I když vládní nařízení a všeobecný strach z šíření nákazy způsobené koronavirem, znemožnily realizovat Zasedání poradních TAB Boardů za osobní účasti členů, jak je obvykle zvykem, TAB Boardy nepřestávají být pro své členy oporou. Zahájili jsme online formu pořádání Boardů a individuálních koučinků, což je plnohodnotná forma. Nabízená podpora se nutně neomezuje jen na stávající členy. Pomocnou ruku je náš tým připraven podat i těm podnikatelům, kteří se doposud nestali součástí komunity TAB Board a potýkají se v současnosti s ekonomickými problémy způsobenými touto nenadálou krizí.

Co získáte, když se k nám teď připojíte?

  • Podporu správných firemních rozhodnutí od proaktivních a stejně naladěných podnikatelů
  • Možnost podělit se o své obavy a nacházet nové nápady a konkrétní řešení svých problémů se skupinou zkušených majitelů firem
  • Zpětnou vazbu a tipy, jak své podnikání podpořit i v této nelehké době
  • Tým zkušených poradců – majitelů firem
  • Nebudete na své podnikání sami a začleníte se do komunity TAB Board

„Naši členové rozhodnutí přesunout se alespoň na nezbytně nutnou dobu do online světa velmi vítají. Oceňují, že ani v době, kdy potkat se s někým osobně je velká vzácnost a také určitý risk, mají stále jistotu v tom, že o sebe a svá pravidelná setkání nepřichází. Opravdu tak vidí, že s námi nejsou na své podnikání a problémy s ním spojené sami,“ dodává Šimon Mastný.

Pokud cítíte, že i vy byste ocenili podporu, kterou našim členům v TAB Board nabízíme, neváhejte a kontaktujte nás. V současné situaci umožňujeme novým členům (majitelům z malých a středních firem) online podporu.